СофтУни БУДИТЕЛ е партньор на десетото издание на Националната кампания „Заедно сме в борбата срещу акнето“

С гордост обявяваме, че СофтУни БУДИТЕЛ е партньор на Националната кампания на Bioderma „Заедно сме в борбата срещу акнето“. Това е социално значима кауза, която подкрепя младежите в уязвим за тях период.

Целта на инициативата е да привлече общественото внимание към проблема с акнето, да предостави на младите хора и техните родители достоверна информация и съвети, както и да подчертае ключовата роля на дерматолога в лечението на това кожно заболяване.

Кампанията дава възможност за безплатни консултации с дерматолог, които ще се провеждат в периода 14 – 25 октомври в хибриден формат – физически в кабинет или онлайн в приложението за телемедицина Healee. Платформата позволява чат, видео и аудиовръзка между лекаря и пациента в удобно за тях време.

Подробна информация за записването на час ще намерите тук: https://zaednosme.bg/

Тазгодишната кампания се фокусира върху „Skin positivity” – движение, което насърчава хората да приемат и обичат кожата си, включително когато тя има несъвършенства, като акне, вместо да се чувстват засрамени или принудени да ги скриват. Инициативата се фокусира върху изграждането на подкрепяща среда, която да намали стигмата около кожните състояния и да вдъхне самочувствие на младежите.

Лечо Лечев

Образование

Бакалавър по Компютърно и софтуерно инженерство с професионални квалификации – “Компютърен инженер” и “Учител” от Технически университет София.
Магистър по Компютърна бизнес информатика с професионална квалификация – Магистър по бизнес информатика от Технически университет София.
Софтуерно инженерство – Софтуерен университет (СофтУни).
 

Професионална квалификация

Основи в икономическото информационно осигуряване – ЦПО към Информационно обслужване АД.
Database Foundations – Oracle
Cambridge ESOL Level 2 Certificate in ESOL International – Cambridge
Train the trainers – Software University
SQL – Hackerrank
 

Участие в живота на гимназията

Тийм лидер на екип Приложно програмиране, Графичен дизайн, Бизнес в база Младост.