Мнения от родители

Частна професионална гимназия по дигитални науки „СофтУни БУДИТЕЛ“

СофтУни БУДИТЕЛ - мнения от родители

Споделяме с всички родители и ученици някои лични мнения, ревюта, отзиви и коментари относно училище СофтУни БУДИТЕЛ, получени от родители на наши ученици от различни випуски. Събраните мнения и обратна връзка от родители, показват, че когато намериш правилното училище за своето дете, то започва да го посещава с желание, запалва се по изучаваната професия и се развива по естествен път, въвлечено в ежедневните проекти, задачи и казуси.

Милена Петкова

Родител на ученик от 9 клас

Синът ми сам избра гимназията заради профила и принадлежността ѝ към силна професионална общност. Учи специални предмети, които са му интересни.

Едносменният режим на обучение му дава възможност да организира добре времето си и да участва в допълнителни обучения, курсове и инициативи. Чувства се добре сред деца със сродни интереси. Съвременният образователен подход, екипът и ценностите дават съществени предимства. Такива несъмнено са и партньорствата в IT сектора, и възможностите за стаж.

Персоналният сайт, т.нар. личен брандинг, дава възможност ученикът да "отразява" успехите си и да се представя чрез него, когато е необходимо. Това е реално истинската препоръка, която всеки от нас като родител може да направи за гимназията - линк към сайта на ученика. Сайтът на моя ученик показва едно щастливо и успешно дете, което се впуска в различни предизвикателства и е удовлетворено от избрания път.

Свиване Прочети още

Маргарита Русева

Родител на ученик от 10 клас

СофтУни не е училище за всяко дете, но категорично е училището за моето дете. Това казвам и на всеки родител, който по един или друг начин ме попита за мнението ми за училището...

В гимназията на СофтУни детето ми израсна много - не само като знания, но като човек, защото може да се фокусира върху нещата, които наистина са му интересни и важни, докато предмети като физика, химия и биология просто минават. Той промени начина, по който спори, осъзна какво е отговорност към себе си и другите.

Общо взето, в 8-ми клас дадох на СофтУни едно тотално смачкано от системата дете, изтормозено и неуверено в себе си, а в момента имам един прекрасен позитивен младеж, който дори на мен ми напомня, че това, което ни ограничава са собствените ни страхове и неуверености.

В средата на 9-ти клас синът ми започна да работи по проекти на една американска фирма за дигитален маркетинг и обратната връзка, която получавам от "работодателя" му е впечатляваща.

Промените, които правите в гимназията, вярвам, че са за добро и много се надявам да продължи да има преподаватели, които да палят пламъчето в очите на тийнейджъра, а не да го зариват в двойки и суха теория. Моето дете е в СофтУни заради специалните предмети, практическата насоченост и най-вече - да се вдъхновява и да се забавлява.

Свиване Прочети още

Росен Манолов

Родител на ученик от 10 клас

Детето учи и ходи с желание на училище и се връща амбицирано и вдъхновено. Виждам коренна разлика в нейната мотивация, което го отдавам на менторското поведение на учителите и средата, която ми прилича на тази в една бизнес организация.

Свиване Прочети още

Лила Стоянова

Родител на ученик в 8 клас

Когато детето Ви каже че няма търпение да отиде на училище, за мен това е признак че се справяте страхотно и той се чувства на мястото си. Не съжаляваме за избора който направихме и се радваме че нашето дете е щастливо.

Свиване Прочети още

Петя Лечева

Родител на ученик в 10 клас

Дъщеря ми е щастлива, от както посещава училището е по-старателна и отговорна към учебните си ангажименти. Чувства се подкрепена да развива потенциала си , за което сме безкрайно благодарни.

Свиване Прочети още

Елена Арабова

Родител на ученик в 8 клас

Няма нещо, което да не ми допада. Моите синове посещават с желание училището и очакват с нетърпение всеки учебен ден. Хубаво е да виждаш децата си щастливи и удовлетворени.

Свиване Прочети още

Запознайте се с нашите ученици и учители

Пускане на видеото
Пускане на видеото
Пускане на видеото
Пускане на видеото
Пускане на видеото
Пускане на видеото

Лечо Лечев

Образование

Бакалавър по Компютърно и софтуерно инженерство с професионални квалификации – „Компютърен инженер“ и „Учител“ от Технически университет София.
Магистър по Компютърна бизнес информатика с професионална квалификация – Магистър по бизнес информатика от Технически университет София.
Софтуерно инженерство – Софтуерен университет (СофтУни).
 

Професионална квалификация

Основи в икономическото информационно осигуряване – ЦПО към Информационно обслужване АД.
Database Foundations – Oracle
Cambridge ESOL Level 2 Certificate in ESOL International – Cambridge
Train the trainers – Software University
SQL – Hackerrank
 

Участие в живота на гимназията

Тийм лидер на екип Приложно програмиране, Графичен дизайн, Бизнес в база Младост.