Презентиране на проекти от Team Beyond

Наскоро в СофтУни БУДИТЕЛ се проведе едно вълнуващо събитие, където ученици от миналогодишния Team Beyond представиха своите проекти. Въпреки че някои от проектите все още са в процес на завършване, вълнението и творческата енергия бяха усетени от всички присъстващи.

Учениците, участници в Team Beyond, демонстрираха изключителна подготовка, яснота в изложението и решимост да променят света със своите идеи. Мариян Йорданов, техният ръководител, сподели за техния труд и усилия, които включват работа по реални казуси и използване на сложни приложения и програми.

Със сигурност, тези млади таланти са на път да оставят своя отпечатък в света на иновациите. Скоро ще ви разкажем повече за всеки един от тези впечатляващи проекти.

 

Какво е Team Beyond?

Team Beyond е програма, която обединява най-талантливите и амбициозни ученици в нашата гимназия. Тя е насочена към насърчаване на техните интереси, стимулиране на развитието на талантите им и предоставяне на подкрепа по пътя им към успеха. С помощта на опитни ментори и специалисти, учениците работят в малки групи за допълнителна подготовка за състезания, развиване на своите уникални умения и надграждане на талантите си. Тази програма предоставя възможности за учениците да се изявяват и да постигат високи резултати в областите, в които се стремят да бъдат най-добри.

 

Лечо Лечев

Образование

Бакалавър по Компютърно и софтуерно инженерство с професионални квалификации – „Компютърен инженер“ и „Учител“ от Технически университет София.
Магистър по Компютърна бизнес информатика с професионална квалификация – Магистър по бизнес информатика от Технически университет София.
Софтуерно инженерство – Софтуерен университет (СофтУни).
 

Професионална квалификация

Основи в икономическото информационно осигуряване – ЦПО към Информационно обслужване АД.
Database Foundations – Oracle
Cambridge ESOL Level 2 Certificate in ESOL International – Cambridge
Train the trainers – Software University
SQL – Hackerrank
 

Участие в живота на гимназията

Тийм лидер на екип Приложно програмиране, Графичен дизайн, Бизнес в база Младост.