СофтУни БУДИТЕЛ с награда „Знак за качество“ в категория „Образователен процес“

С гордост споделяме, че ЧПГДН „СофтУни БУДИТЕЛ“ е едно от двете училища, които са удостоени с награда „Знак за качество“ в категория „Образователен процес“. Това отличие ни беше връчено от Националния инспекторат по образованието в рамките на техния конкурс, който цели да разпознае и награди високите стандарти в образованието.

В награждаването на победителите в конкурса участва и д-р Емилия Лазарова, заместник-министър на образованието и науката, която сподели:

Честито на номинираните и наградените. В резултат на инспектирането се очертават ефективни модели на работа, които трябва да се споделят и отличават.

Отличните резултати от инспекцията, проведена в началото на годината, когато гимназията беше все още със старите си име и собственост, споделена между СофтУни и образователна група „Светлина“, са плод на усилията и ангажираността на нашия екип, учениците и техните родители. Това постижение подчертава нашата амбиция да бъдем водещи в областта на образованието и да сме училище, което задава стандарти за бъдещето.

Евгения Пеева, изпълнителен директор на „СофтУни БУДИТЕЛ“, споделя:

Тази награда е доказателство за нашите усилия да предоставим образование, отговарящо на изискванията на бъдещето, където иновациите и качеството са в основата на всичко, което правим.

 

Сърдечни поздравления за всеки член на нашия екип и благодарности на всички, които подкрепят и вярват в нашата мисия. Нека продължим заедно да изграждаме бъдещето на образованието!

 

Лечо Лечев

Образование

Бакалавър по Компютърно и софтуерно инженерство с професионални квалификации – „Компютърен инженер“ и „Учител“ от Технически университет София.
Магистър по Компютърна бизнес информатика с професионална квалификация – Магистър по бизнес информатика от Технически университет София.
Софтуерно инженерство – Софтуерен университет (СофтУни).
 

Професионална квалификация

Основи в икономическото информационно осигуряване – ЦПО към Информационно обслужване АД.
Database Foundations – Oracle
Cambridge ESOL Level 2 Certificate in ESOL International – Cambridge
Train the trainers – Software University
SQL – Hackerrank
 

Участие в живота на гимназията

Тийм лидер на екип Приложно програмиране, Графичен дизайн, Бизнес в база Младост.