Запознай се с учебните бази на СофтУни БУДИТЕЛ

Учебната среда е ключова за успешното обучение и развитие на един ученик. Именно затова в СофтУни БУДИТЕЛ се стремим да предоставим на учениците си възможно най-добрите бази за обучение, оборудвани с всичко необходимо за един иновативен, вдъхновяващ и холистичен учебен процес.

Днес ще ви запознаем с двете бази на гимназията, в които нашите преподаватели и ученици обменят знания и идеи, като превръщат обучението в динамичен, забавен и обогатяващ процес.

База Дружба

Първата ни база се намира в квартал „Дружба 1“ и представлява изцяло контролирана среда на достъп с просторни зали и общи пространства, оборудвани с най-модерните инструменти, необходими за пълноценното обучение на учениците. Сградата е на броени минути от спирки на автобус, трамвай и метро.

Залите са с различен капацитет и разположение, като всяка от тях разполага с централно озвучение. В сградата ще откриете и светли общи пространства, както и многофункционални помещения от традиционни класни стаи до future learning spaces.

Базата разполага с библиотека, аула за тържества с над 180 места и конферентна зала за провеждане на национални и международни срещи. Сградата разполага и с ресторант, който е с капацитет от 100 места.

Дворът е просторен и красиво оформен, като създава възможност за спорт на открито и провеждането на часовете в по-неформална обстановка. В двора се намира и външната аула за тържества и обучения на открито.

База Младост

През учебната 2022/2023 година открихме нова база в квартал „Младост 4“ – комуникативна, леснодостъпна и разчупена учебна среда в близост са спирки на автобус и метро.

Учебните пространства в базата са комфортни и имат различен капацитет и дизайн, целящ да вдъхновява креативността в обучението. Освен тях, сградата разполага с места за отдих, кафетерия и игрална зала, в която учениците могат да прекарват свободното си време и да общуват помежду си.

Какво няма да откриете в базите?

С цел учениците ни да бъдат възможно най-фокусирани върху учебния процес и индивидуалното си развитие, в СофтУни БУДИТЕЛ няма звънец. Учителят освобождава учениците в края на часа, за да се избегне задължаващата и стресираща рутина.

Друго важно предимство на липсата на учебен звънец е изграждането на навика за управление на времето между различни часове. Не на последно място, се създава атмосфера на спокойствие в гимназията, която едновременно спомага креативността и концентрацията, но и заменя шума на звънеца с ентусиазма и енергията на самите младежи.

Кандидатстването след 7 клас е един от най-важните моменти за един ученик. Ако сте родител и търсите най-подходящата учебна среда, в която детето ви да получи качествено образование в крак с времето, професия в перспективна сфера и учебна среда, стимулираща личностното му развитие, научете повече за специалностите в СофтУни БУДИТЕЛ и кандидатствайте още днес!

Лечо Лечев

Образование

Бакалавър по Компютърно и софтуерно инженерство с професионални квалификации – „Компютърен инженер“ и „Учител“ от Технически университет София.
Магистър по Компютърна бизнес информатика с професионална квалификация – Магистър по бизнес информатика от Технически университет София.
Софтуерно инженерство – Софтуерен университет (СофтУни).
 

Професионална квалификация

Основи в икономическото информационно осигуряване – ЦПО към Информационно обслужване АД.
Database Foundations – Oracle
Cambridge ESOL Level 2 Certificate in ESOL International – Cambridge
Train the trainers – Software University
SQL – Hackerrank
 

Участие в живота на гимназията

Тийм лидер на екип Приложно програмиране, Графичен дизайн, Бизнес в база Младост.