Производствени практики: Ученици от „Дизайн“ и „Програмиране“ разработват платформа за алумни клуба на гимназията

По време на производствените практики в началото на месец юли учениците от 10 и 11 клас работиха по създаването на платформа за Клуб на възпитаниците (Алумни клуб) на „СофтУни БУДИТЕЛ“.

Нашите ученици работиха съвместно, като дизайнерите разработиха цялостната визия на сайта, а програмистите изградиха голяма част от платформата, която в момента може да се достъпва само локално. Всички успяха успешно да защитят своите проекти. Много се радваме, че нашите ученици са наистина креативни, екипни и мотивирани!

Платформата ще включва събития, новини, дарения, възможност за вход и регистрация. Когато се логне даден потребител, ще има достъп до профилна страница, където може да публикува постове, както и до обща страница на регистрираните потребители с постовете на всички останали. Платформата ще има и чат. 

Поздравления на всички ученици за тяхната отдаденост и усърдие!

Лечо Лечев

Образование

Бакалавър по Компютърно и софтуерно инженерство с професионални квалификации – „Компютърен инженер“ и „Учител“ от Технически университет София.
Магистър по Компютърна бизнес информатика с професионална квалификация – Магистър по бизнес информатика от Технически университет София.
Софтуерно инженерство – Софтуерен университет (СофтУни).
 

Професионална квалификация

Основи в икономическото информационно осигуряване – ЦПО към Информационно обслужване АД.
Database Foundations – Oracle
Cambridge ESOL Level 2 Certificate in ESOL International – Cambridge
Train the trainers – Software University
SQL – Hackerrank
 

Участие в живота на гимназията

Тийм лидер на екип Приложно програмиране, Графичен дизайн, Бизнес в база Младост.